NextGen

NextGen

Jij bent waardevol, bijzonder en uniek! Samen met de leid(st)ers van ons jeugdwerk biedt Christengemeente Hoogeveen jullie een gezellige samenkomst aan tijdens de zondagsdienst. Want wij vinden het erg belangrijk dat ook jullie het leuk vinden in de kerk. Tijdens onze samenkomst is er ruimte om jullie verhalen te delen en delen we ook het verhaal van onze God. Hoe ziet Hij jou en hoe kun je dat gaan inzetten in bijvoorbeeld jouw klas, bij jouw vriendjes en bij jouw sportclub? Ook zijn we gezellig bij elkaar om onder andere: te gaan voetballen, coole kunstwerken te schilderen, toffe knutselwerkjes te maken en gezelschapspelletjes met elkaar te spelen. Omdat jij waardevol, bijzonder en uniek bent, zal het elke zondag een feestje zijn!

Alle kinderen zijn tijdens het zingen in de kerk, en de kinderen kunnen met de desbetreffende leid(st)ers voor aanvang van de verkondiging naar hun eigen ruimte. Na de verkondiging worden zij weer opgehaald en zijn bij de afsluitende liederen weer in de kerkzaal.

De kinderen zijn ingedeeld in 2 verschillende groepen:

  • 0 t/m 5 jaar
  • 5 t/m 10 jaar

     

Kom jij eens gezellig kijken bij de tienergroep?

Onze groep tieners is een gezellige groep tussen de 10 en 16 jaar die het leuk vinden om samen lol te maken, elkaar te helpen en over God en zichzelf te leren.

Onze ochtenden in de kerk zijn dan ook een combinatie van lol maken en van elkaar leren. Spellen als ‘de jongens tegen de meisjes’, ‘zelf een quiz bedenken’ en ‘doen durven of de waarheid’ komen regelmatig langs. Daarnaast zijn we niet bang om de serieuze kant op te zoeken: het leven is niet altijd leuk en iedereen heeft wel eens wat. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bij ons kunt zijn, met je grapjes en gezelligheid, maar ook met je eigen verhaal en je emoties. Naast de tienerochtenden organiseren we het jaar door verschillende activiteiten samen met jou. Jij mag meedenken en meehelpen met deze activiteiten. Wij bepalen niet voor jou, want jouw mening telt mee. Kom gezellig eens kijken!

 

Christengemeente Hoogeveen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte