NEXT Generation

NEXT Generation

NextGeneration is een organisatie voor jeugd en jongvolwassenen dat is ontstaan vanuit Christengemeente Hoogeveen. We bestaan uit een 5-tal jongeren die op verschillende manieren een verschil willen maken voor zowel gelovige als ongelovige jeugd en jongvolwassenen in Hoogeveen!

Er zijn erg veel mensen die wel geloven, maar die het ware geloof van God niet daadwerkelijk ervaren in hun leven. Het blijft vaak bij een ontastbaar geloof, een gevoel, of iets wat er nu eenmaal bij hoort. Wij vinden dit erg spijtig aangezien wij een God hebben die alles met ons wil delen wat van Hem is.

NextGeneration heeft een training ontwikkeld in samenwerking met kerkstichter en bijbelschool oprichter David Scholing. Deze training hebben we zo gevormd dat jongvolwassen hier kunnen leren hoe het geloof daadwerkelijk toepasbaar wordt in hun leven. Sterker nog, hier bieden we de mogelijkheid dat het geloof een manier wordt van leven!

Loop jij rond met vragen over het geloof, of is het nu voor jou de tijd om je te verdiepen in wat God voor jou in petto heeft? Meld je dan aan voor onze training en ervaar het voor jezelf.

 

Christengemeente Hoogeveen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte