Rhona Kho

Foto Rhona Kho

Uitvoerend leiderschapsteam: 
Persoonlijke ontwikkeling
 


Ons streven is om iedereen Gods geloof te laten ontdekken, leren wat het wel is. Te laten opgroeien in het geloof, leren door te doen, door zelf te beleven zodat je kan groeien en ontwikkelen en daardoor sterker en stabieler wordt wat voordelen oplevert voor jezelf, je relaties en je omgeving.

Weet jij al wat het betekent en inhoudt om te zeggen “Ik ben een christen”?

Als een christen, oftewel kind van God (!), hebben wij een hele hoge status gekregen. Als christen zijnde kunnen wij andere geweldige dingen doen. Ik heb het dan niet alleen over bijvoorbeeld genezen worden van een ziekte, maar Jezus sprak vaak over dat wij rust kunnen vinden in onszelf. In 1 Johannes staat dat wij hetzelfde zijn als Jezus hier op deze aarde. Het enige wat wij moeten begrijpen is dat er training voor nodig is om onszelf deze eigenschappen en kwaliteiten eigen te maken.

Wij zijn er om jou hier richting in te geven. Waarom heb je richting nodig? Als je richting hebt, weet je waar je naartoe werkt, het is een startpunt en het geeft verlangen om de eerste stap te zetten.

Streven naar wat God al gegeven heeft, is overbodig. Het geeft alleen maar onvoldoening, onrust en opnieuw teleurstelling. Maar het streven naar te ontwikkelen wat God ons gegeven heeft is een waar avontuur!

Christengemeente Hoogeveen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte