Jackeline de Groot

Foto Jackeline de Groot

Uitvoerend leiderschapsteam: 
Samenkomsten


Elke zondagmorgen hebben we een gezellige samenkomst in het Des-gebouw in Hoogeveen.

We starten met koffie en een praatje, warmte staat voorop. De band Unity verzorgt de muziek waarmee er een goede sfeer wordt neergezet.

Naast onze pastor die bijbeluitleg verzorgt, nodigen we ook regelmatig andere sprekers uit. Houd onze bulletins, uitnodigingen en social media goed in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.

Voor de kinderen en tieners worden activiteiten en kinderdiensten verzorgd. Deze onderdelen zijn altijd volop in ontwikkeling. De samenkomst wordt afgesloten met koffie en regelmatig een verkoop van iets lekkers of een familiefeest waarbij iedereen iets lekkers meeneemt. Elke keer is het weer een verrassing wat er op tafel komt. Lekker en gezellig.

Onze assistent pastors staan altijd klaar voor een luisterend oor, gesprek of gebed.

Naast de samenkomst op zondag zijn er door de week huisgemeentegroepen en diverse cursussen waar je naartoe kunt. Ook hier staan warmte, gezelligheid, een luisterend oor en samen ontdekken wat Jezus ons te bieden heeft centraal. Zelfs buiten de diensten om is er onderling contact tussen de gemeenteleden en ontstaan er mooie vriendschappen.

Ik wil je van harte uitnodigen eens te komen kijken om te ontdekken wat we te bieden hebben en wat we allemaal van Jezus mogen en kunnen leren om te groeien en sterker te worden in Het Geloof en daardoor in je leven.

 

Tot gauw,
Jackeline de Groot
 

 

Christengemeente Hoogeveen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte