LIFE Coaching

LIFE Coaching

In deze maatschappij gaat het veel over wat wij moeten doen, maar niet over wie wij zijn. Daarom begrijpen mensen elkaar vaak maar moeilijk en dat levert diverse sociaal en/ of emotionele problemen op.

Een belangrijke factor hierin is dat mensen zichzelf niet goed kennen en daardoor ook niet altijd even goed begrijpen. Misschien herken je dit soort vragen: “Waarom denk ik zo?” “Waarom doe ik dit?” “Waarom wil ik dit wel/ niet?” “Waarom heb ik deze mening?” Wanneer mensen zichzelf kunnen begrijpen, kunnen zij zichzelf beter waarderen en accepteren.

Wanneer mensen leren dit met zichzelf te doen, zal dat ook beter gaan met andere mensen en zodoende zal de maatschappij er baat bij hebben. Binnen Christengemeente Hoogeveen is er vanuit Lifecoaching een nieuwe training ontwikkeld, namelijk de Basic Soul Training. De Basic Soul Training legt de basis principes uit van hoe verschillend wij als mensen kunnen zijn. Dit zorgt voor mensenkennis en daardoor ook zelfkennis. Deze training zorgt voor herkenning en voor meer waardering en erkenning van de medemens. Er wordt uitleg gegeven en er is tijd en ruimte voor interactie en dialoog.

Christengemeente Hoogeveen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte