Covid-19 update

14-10-2020

Vorige week zijn er aanvullende adviezen vanuit de overheid gekomen met betrekking tot kerk en gister is hier ook nog het mondkapjesplicht aan toegevoegd. Het advies is, om net zoals andere organisaties, een maximaal aantal bezoekers van 30 personen te hanteren en, op het moment dat jij jezelf verplaatst, een mondkapje te dragen.

Wij hebben in het geestelijk leiderschapsteam hier over gebeden, gesproken en advies gevraagd aan andere gemeentes in ons netwerk. Wij hebben vorige week al besloten om ons bezoekersaantal terug te schroeven naar 30. Daarnaast hebben we, naar aanleiding van gisteravond, besloten om het kopje koffie of thee na dienst tijdelijk op te schorten. Voor de dienst kan je uiteraard nog wel een kopje koffie of thee pakken.
Dit doen we om zo veel mogelijk beweging in de gemeente te beperken.

Ook willen wij jullie er nog een keer aan herinneren en op attenderen dat de regels en richtlijnen vanuit het RIVM worden opgevolgd. Dit betekent dus was je handen stuk en houd 1,5 meter afstand van elkaar, geef elkaar dus ook geen boks of elleboog! Dan sta je namelijk dichter dan 1,5 meter bij een ander.

Met betrekking tot de samenzang hebben wij, vanaf afgelopen zondag, ook een aanpassing gedaan. Er zullen minder liederen gespeeld worden door de band en we vragen diegene die live aanwezig zijn om vooral in gebed te gaan en God op die manier te aanbidden in plaats van mee te zingen. Als jij thuis via de livestream kijkt, zing dan vooral je stembanden uit je lijf.

Wij kijken er naar uit om zondag weer met elkaar God groot te maken. Laat het ons ook weten als je via de livestream aanwezig bent, dit kan je doen door een reactie te plaatsen. Ben jij nog niet geabonneerd op ons YouTube kanaal dan kan je deze link volgen en op de rode knop ‘abonneren’ klikken: https://www.youtube.com/channel/UChbbYPKQ-jCN5HPyiRZ0-Ew

Christengemeente Hoogeveen nieuwsbrief