Onderwijs over gezondheid en genezing

Welkom op vrijdagochtend

Onderwijs over gezondheid en genezing

Iedereen heeft in zijn leven wel eens te maken met ziekte of kwalen, is het niet bij onszelf dan is het wel in onze omgeving. Op deze ochtend gaan wij met elkaar ontdekken hoe God denkt over ziekte.  Jezus Christus heeft aan het kruis alle ziekte overwonnen en ons die overwinning geschonken. Hoe wij dit in ons leven kunnen inzetten leren wij op deze ochtenden.

Wees welkom om mee te praten, je ervaringen te delen, je vragen te stellen en door Jezus opgebouwd te worden.

Meld je aan om de les fysiek bij te kunnen wonen, voor wie liever thuis de les volgen wordt er omstreeks 9:00 uur een ZOOMlink verzonden.
Ontvang jij de mails van Christengemeente Hoogeveen nog niet, maar zou je wel mee willen doen met onze (gratis) ZOOMlessen? Stuur dan snel een mailtje naar info@christengemeentehoogeveen.nl

Direct inschrijven voor: Onderwijs over gezondheid en genezing

Start: 04-06-2021
Tijd: 10:00